У центрі Києва стався вибух - загинули дві людини

На місці нині працюють правоохоронці.

У центрі Києва на вулиці Пушкінській, 34, пізно ввечері вівторка, 22 жовтня, пролунав вибух. На місці події працюють правоохоронці та екстрені служби.

Очевидці розповідають, що вибух стався біля входу до бару "Пророк". Там були двоє чоловіків. Один із них - повернувся із війни з Донбасу, тримав у руках гранату, яка й вибухнула. Обидва чоловіки загинули. Також була травмована дівчина, яка проходила повз, її госпіталізували. Про це повідомляє "Інформатор Київ".

"Київ оперативний" повідомляє, що між чоловіками виник конфлікт. Один із них - охоронець. Гранату дістав чоловік, який проходив службу на Донбасі - вона здетонувала у нього в руці.

Згодом у поліції Києва підтвердили смерть двох чоловіків.

"Близько 23-ї години до Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік почув вибух на вулиці Пушкінскькій. На місце події прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, вибухотехніки та лікарі. Після прибуття правоохоронці виявили двох чоловіків без ознак життя, а дівчину - із тілесними ушкодженнями госпіталізовано", - зазначили у відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці встановлюють обставини інциденту та вирішують питання щодо надання правової кваліфікації цій події.

Серйозний вибух щойно стався у центрі міста - за попередньою інформацією на вулиці Пушкінський внаслідок вибуху (деякі кажуть, що здетонувала граната) загинуло двоє осіб. Деталі вставнолюються.

Опубліковано Киев Оперативный Вівторок, 22 жовтня 2019 р.

В центре Киева прогремел взрыв. Двое мужчин погибли, девушка получила ранения

Опубліковано Информатор Киев Вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація