У центрі Києва сталася масова бійка зі стріляниною та різаниною: троє осіб отримали поранення

У центрі Києва сталася масова бійка зі стріляниною та різаниною: троє осіб отримали поранення

Фото: Google

Дівчина отримала дотикове поранення ноги, ще двоє учасників дістали ножові поранення.

Поблизу торговельного центру на вулиці Басейній у центрі Києва сталася масова бійка зі стріляниною, внаслідок якої постраждали троє осіб.

Як повідомляє відділ комунікації столичної поліції, 10 осіб для з'ясування всіх обставин події доставлено до Печерського управління поліції.

"Сьогодні зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на території літнього майданчику поблизу торгівельного центру на вулиці Басейній відбувається бійка та чути постріли. За вказаною адресою упродовж перших кількох хвилин прибули 7 екіпажів патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що між двома компаніями виник конфлікт, який переріс в бійку, під час якої один із учасників дістав зброю та здійснив декілька пострілів. У результаті інциденту одна із учасниць отримала дотикове поранення ноги, лікарі надали їй допомогу на місці події. Окрім того, двоє учасників отримали ножові поранення та були госпіталізовані до медичних закладів.

"Київ Оперативний" опублікував відео бійки зі стріляниною в Арені на Бессарабці.

Відео 18+ З’явилося відео з моментом стрілянини в Арені, що на Бессарабці. Про цю подію ми писали раніше: https://kyivoperativ.info/other/uvaga-video-18-2/

Опубліковано Киев Оперативный Субота, 4 липня 2020 р.

Зазначається, що слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 2 липня в одному із сіл Гусятинського району Тернопільської області 59-річний чоловік влаштував дружині скандал через те, що вона вчасно не зібрала з поля сіно. Чоловік взяв з будинку гладкоствольну рушницю марки Иж-18 та вистрілив у повітря. Постріли почули сусіди. Вони й викликали поліцію. 

У Чернівцях відбулася нічна стрілянина з участю поліцейських

У Чернівцях відбулася нічна стрілянина з участю поліцейських

Повʼязані теми:

Наступна публікація