У центрі Києва спецназ із пострілами провів спецоперацію: на гарячому взяли двох бандитів з Грузії

Наразі Хрещатик перекрито. Прямо посередині вулиці — затор.

У вівторок увечері, 13 жовтня, в Києві на майдані Незалежності спецназ провів операцію із затримання злочинців. Також у центрі міста були чутні постріли.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"Тільки що в самому серці міста — на майдані Незалежності, правоохоронці-спецназівці когось затримували. Кажуть, що навіть було чути постріли", — йдеться в повідомленні.

На Хрещатику в Києві затримали групу розбійників

На Хрещатику в Києві затримали групу розбійників

За інформацією редактора "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова, наразі Хрещатик перекрито. Прямо посередині вулиці — затор.

"Виявляється, поліція Києва і "Корд" взяли на гарячому двох бандитів із Грузії, які кілька годин тому скоїли збройне пограбування одного з підприємців. Затримані — Піпія Ромео, 1975 року народження, і Данелія Гіа Анзоровіч, 1976 року народження", — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Піпія і Данелія, за даними видання, вже не раз чинили розбій в Україні, але щоразу їх відпускали суди під підписку про невиїзд і щоразу вони здійснювали нові злочини. 

Пізніше в поліції уточнили, що на столичному Хрещатику оперативники Нацполіції і поліції Києва спільно із бійцями "КОРДу" затримали групу розбійників.

"Зловмисники підшуковували жертв біля обмінників. Після валютної операції вони нападали на потерпілих і відбирали гроші. Під час затримання зловмисники намагалися втекти, протаранили чотири транспортні засоби та неодноразово створювали аварійну ситуацію. У результаті бійці "КОРДу" застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав, зловмисників затримали", — йдеться у повідомленні. 

За інформацією правоохоронців, фігурантами виявилися громадяни іншої держави, раніше судимі за майнові злочини. Їхнє затримання відбулося після того, як вони сьогодні на вулиці Лесі Українки відібрали сумку із грішми.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється причетність іноземців до аналогічних злочинів на території України.

Раніше столичні оперативники затримали зловмисника, який під приводом обміну валют заволодів майже мільйоном гривень.

Також поліція затримала групу шахраїв, які спустошили банківські рахунки українців на понад мільйон гривень.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація