У центрі Києва син Шуфрича на великій швидкості збив чоловіка на переході

ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley. 

У суботу ввечері, 26 серпня, син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого.

Постраждалий був госпіталізований, повідомила прес-служба самого депутата Нестора Шуфрича.

Зазначається, що ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Повідомляється, що ДТП сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.

"Обставини ДТП наразі встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється ", - йдеться в повідомленні.

В субботу вечером сыном народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфричем Нестором Несторовичем было совершено ДТП на автомоб...

Опубліковано Пресс-служба Несторою Шуфричою 26 серпня 2017 р.

У прес-службі депутата також додали, що Нестор Шуфрич-молодший не покинув місце аварії, вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується, що він добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

"Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося забезпечити компенсацію, в тому числі за принесену моральну шкоду", - йдеться в повідомленні.

Охоронець Петра Димінського не був за кермом в момент страшної ДТП

Охоронець Петра Димінського не був за кермом в момент страшної ДТП

Своєю чергою, народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством. Шуфрич заявляє, що його син буде максимально сприяти слідству, до його завершення не покине територію України і буде перебувати в Києві і області, для чого добровільно здасть всі документи, що дозволяють виїзд за кордон.

Однак, за повідомленнями очевидців у Facebook, після ДТП на місце прибув невідомий, який представився співробітником поліції, але не пред'явив документи.

"Щойно збили людину на перетині Шота Руставелі і Рогнідинської прямо на пішоході (біля "Євразії"). Після розробок приїхав дивний тип, який представився слідчою групою але документи не пред'явив. Від питань утік. Чувака усадили в поліцейську машину і на питання знову не відповідають", - написав він.

Щойно збили людину на перетині Шота Руставелі і Рогнідинської прямо на пішоході (біля "Євразії"). Після розробок приїхав...

Опубліковано Divuar LaCroix 26 серпня 2017 р.

За словами ще одного свідка, невідомий намагався перешкоджати фото- та відеозйомці, але після того, як свідки передали свідчення поліції, поїхав. Він також додав, що чоловіка збили на великій швидкості. 

Щойно на Шота Руставелі бентлі збило людину на великій швидкості на пішохідному переході. Хлопець сильно постраждав, йог...

Опубліковано Kyrylo Shvedov 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії. Очевидці аварії розповіли, що він закрився в позашляховику охорони, а охоронець бізнесмена – Андрій Борщ – заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG – машини, яка врізалася в інший автомобіль.

Галицький районний суд Львова взяв охоронця під арешт терміном на два місяці без можливості внесення застави. А 26 серпня Димінський вдруге проігнорував виклик до поліції

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація