У центрі Києва посеред дороги знову провалився асфальт

Провалля утворилося на проїжджій частині вздовж вулиці Велика Васильківська.

У Голосіївському районі Києва вдень 4 січня провалився асфальт на проїжджій частині. Провалля утворилося через підмивання ґрунту.

Про це повідомила пресслужба Голосіївської РДА.

Уточнюється, що інцидент стався на вулиці Великій Васильківській. Там після виконання планових робіт із прокладання інженерних мереж сталося підмивання ґрунту.

На місце екстрено викликали комунальників, які працюють на місці й ліквідовують наслідки аварії. На ділянці дороги, де виникло провалля, перекрито рух для проведення ремонтних робіт. У РДА зауважили, що це тимчасові незручності і попросили за них вибачення.

"Після виконання планових робіт по прокладанню інженерних мереж, на підставі контрольної картки на порушення благоустрою, відбувся провал (підмивання ґрунту) на проїжджій частині вздовж вул. Великої Васильківської. КП ШЕУ Голосіївського району вживаються всі необхідні заходи для швидкого усунення провалу та відновлення асфальтного покриття проїжджої частини", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в центрі Києва під асфальт провалився сміттєвоз. Під задніми колесами вантажівки утворилася яма й сміттєвоз не міг самостійно з неї виїхати. Щоб підняти авто, знадобилася спецтехніка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація