У центрі Києва невідомий із великим собакою ударом у голову вбив співробітника УДО

У центрі Києва невідомий із великим собакою ударом у голову вбив співробітника УДО

Фото: Информатор

Між чоловіками спалахнув конфлікт, який закінчився вбивством.

У центрі Києва на вулиці Саперне Поле чоловік, який вигулював собаку, одним ударом вбив співробітника Управління державної охорони.

Про це з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах пише "Страна".

За даними видання, загиблого звали Василь Хмелюк, чоловіку було лише 26 років.

Як стало відомо, трагедія сталася близько опівночі 3 січня. Один із чоловіків під’їхав машиною на парковку, де інший вигулював собаку. Між чоловіками стався конфлікт, під час якого автомобіліст вийшов з машини і отримав удар у голову.

Після цього зловмисник утік з місця події разом із собакою. Перехожі викликали швидку, проте лікарям не вдалося реанімувати потерпілого.

Своєю чергою "Киев Оперативный" оприлюднив прикмети зловмисника, які назвали очевидці.

"Спортивна тілобудова, 185 см зросту, має бороду, має неслов'янську зовнішність. Був одягнений у: темну спортивну куртку, чорний капюшон, сині спортивні штани", - йдеться у повідомленні.

Увага! #Розшук! Так виглядає вбивця з "Французького Кварталу". Якщо маєте будь-яку корисну інформацію, яка б допомогла...

Опубликовано Киев Оперативный Четверг, 3 января 2019 г.

Наразі поліція порушила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України ("Умисне вбивство"). Правоохоронці встановлюють місцеперебування вбивці.

Нагадаємо, раніше у Києві на вулиці Воскресенській депутат Микола Пасальський вигулював у дворі будинків пітбуля без повідка та намордника та отримав зауваження від місцевої мешканки. Чоловік відреагував спершу лайкою, а потім ударом в обличчя. На момент інциденту він був членом партії "УКРОП", проте після події його виключили, а повноважень голови осередку позбавили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація