У центрі Києва невідомі розвісили антивакцинаторські папірці

У центрі Києва невідомі розвісили антивакцинаторські папірці

Фото: Facebook/Сергій Корсунський

Паперові янголи з інформацією про смерть дітей з’явилися на на скляному пішохідно-велосипедному мосту.

У центрі Києва на пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз невідомі розвісили десятки папірців із інформацією про дітей, які померли після вакцинації.

Про це повідомив директор Дипломатичної академії при МЗС Сергій Корсунський на своїй сторінці у Facebook.

"Самісінький центр Києва. Улюблений міст Кличка, навколо якого кожен день ходить муніципальна варта, поліція і безліч всілякого народу. Ці папірці виготовлені промисловим способом, з гарного, водостійкого паперу, розвішані акуратно, зі смаком, і точно не вчора, бо трохи відчули дощик. Почитайте самі, що на них написано. І це посеред пандемії і на фоні істеричних повідомлень про те, що у Києві все погіршується. Нас точно вирішили знищити", - написав він.

Самісінький центр Києва. Улюблений міст Кличка, навколо якого кожен день ходить муніціпальна варта, поліція і безліч...

Опубликовано Sergiy Korsunsky Вторник, 9 июня 2020 г.

Як видно на фото, на мосту розвісили паперові зображення янголів - дівчаток та хлопчиків, на яких вказано імена, вік дітей та, посилаючись на дані Фармаконагляду України ДЕЦ МОЗу, причини їхніх смертей, пов’язуючи це з вакцинацією.

Нагадаємо, раніше лікарка-інфекціоністка, медична експертка ЮНІСЕФ Катерина Булавінова розповіла, що вакцинувати дітей навіть під час пандемії безпечно. Оскільки, хоча у дитини, яка має симптоми COVID-19, і може бути реакція на щеплення від КПК (кір, краснуха, паротит), але вона не матиме жодного стосунку на перебіг коронавірусної хвороби.  

Тим часом міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що в Україні через запроваджений карантин на 20-40% знизився показник проведення щеплень та вакцинації у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація