У центрі Києва невідомі пограбували Нацспілку журналістів

У центрі Києва невідомі пограбували Нацспілку журналістів

Фото: Сергій Томіленко / Facebook

Зловмисники понівечили офісний сейф.

У Києві на Хрещатику в ніч проти четверга, 28 листопада, невідомі пограбували офіс Національної спілки журналістів України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook очільник Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко.

"Пограбували Спілку журналістів на Хрещатику... Сьогодні уночі невідомі проникли до мого службового кабінету і приймальні та здійснили пограбування. Офісний сейф понівечено. У ньому зберігалися деякі службові документи та мої власні кошти... Частина службових документів лежить на підлозі, частину вивернуто на стіл, шухляди розкриті", - написав він.

За словами Томіленка, нині невідомо, чи зникли під час вторгнення якісь документи і цінні речі.

"Факт проникнення встановлено вранці співробітниками офісу НСЖУ, сам я перебуваю у відрядженні у Запоріжжі. МВС та поліція поінформовані, оперативно уже проводяться слідчі дії. Ось чому ми кажемо, що безпека - передусім. Навіть в центрі Києва офіс на Хрещатику не може бути безпечним місцем", - додав голова НСЖУ.

Пограбували Спілку журналістів на Хрещатику... Сьогодні уночі невідомі проникли у мій службовий кабінет і приймальню та...

Опубликовано Sergiy Tomilenko Среда, 27 ноября 2019 г.

Своєю чергою у поліції розповіли, що зловмисники потрапили до приміщення через балкон та викрали з сейфу грошові кошти.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація