У центрі Києва медикам довелося рятувати чоловіка без свідомості із замкненої автівки

У центрі Києва медикам довелося рятувати чоловіка без свідомості із замкненої автівки

Фото: Інформатор

Поряд з водієм патрульні виявили відкриту пляшку горілки

У Києві в понеділок, 19 серпня, на перетині вулиць Інститутської і Садової перехожі звернули увагу на автомобіль Mercedes на російських номерах, який стояв посеред проїжджої частини, а в ньому знаходився чоловік, який не реагував на звернення.

Перехожі викликали патрульних, повідомляє "Інформатор".

Коли прибули патрульні, то вони побачили, що Mercedes закритий зсередини, тож викликали медиків і рятувальників КАРС, щоб вони вибили скло. Коли вдалося відкрити двері, то виявилося, що чоловік непритомний і не приходив до тями. Медики в терміновому порядку госпіталізували потерпілого в лікарню.

В салоні ж поліцейські побачили, що біля водійського сидіння в підстаканнику стояла відкрита пляшка горілки, а на дзеркалі заднього виду в салоні висіли жіночі трусики. Що саме сталося з водієм і в якому він стані – з'ясовується. Попередній діагноз: отруєння невідомими речовинами.

Особу водія не встановлено, тому що ніяких документів не знайшли. Слідчо-оперативна група вилучила всі речі з автомобіля, а саму машину відправили на штрафмайданчик.

Також, сьогодні у центрі Києва на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого джип Range Rover врізався у натовп людей. За попередніми даними, постраждали четверо осіб, з них двоє чоловіків - у важкому стані. Нині постраждалих госпіталізовано. 

П'яний водій заснув у машині на світлофорі – будили його харківські патрульні

П'яний водій заснув у машині на світлофорі – будили його харківські патрульні

Повʼязані теми:

Наступна публікація