У центрі Києва двірник знайшов у бойлерній тіло невідомого та ще живого чоловіка

У центрі Києва двірник знайшов у бойлерній тіло невідомого та ще живого чоловіка

Фото: УНІАН

Причина смерті поки невідома.

У Києві в будинку на вулиці Тургенєвській двірник знайшов у бойлерній двох чоловіків. Один з них був мертвий, а іншого доправили до лікарні. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Як відомо, зранку двірник звернувся до поліції. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, а також судово-медичний експерт.

"Правоохоронці опитали свідків та очевидців події, а експерт оглянув тіло померлого та не виявив ознак насильницької смерті. Для з’ясування остаточної причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу", - йдеться у повідомленні.

Іншого чоловіка негайно доправили до лікарні, де він зараз перебуває під наглядом лікарів. Правоохоронці проводять встановлюють особистості чоловіків.

За цим фактом слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Своєю чергою, видання "Інформатор" повідомляє, що тіло чоловіка було чорним, що означає, що він доволі довго лежав у бойлерній.

"Близько 7:00 двірник заглянув в підвальне приміщення, де знаходиться бойлерна. Там він побачив труп чоловіка з почорнілим обличчям, а поруч лежав ще один чоловік, який, як виявилося пізніше, знаходився у важкому стані. Щоб його витягти, медикам потрібна була допомога рятувальників", - повідомляє видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області чоловік до смерті забив рідного брата.

Підозрюваний у вбивстві копа намагається перекласти вину за смерть на лікарів

Підозрюваний у вбивстві копа намагається перекласти вину за смерть на лікарів

Повʼязані теми:

Наступна публікація