У центрі Києва біля суду сталася стрілянина, поліція оголосила план "Перехоплення"

У центрі Києва біля суду сталася стрілянина, поліція оголосила план "Перехоплення"

Фото: Reuters

Унаслідок стрілянини було поранено людину.

У Києві на вулиці Жилянській біля будівлі Святошинського суду невідомі відкрили стрілянину і втекли з місця події автомобілем.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"До столичних правоохоронців о 13:50 надійшла інформація, що біля судової установи сталася стрілянина і є постраждалий", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, конфлікт виник між двома групами осіб, постраждав один учасник інциденту.

Наразі у столиці введено план "Перехоплення", розшукується автомобіль "Хюндай Акцент" або "Опель" сірого кольору, який, імовірно, причетний до скоєння злочину.

На місці події працюють патрульні та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, встановлюються всі обставини інциденту, вирішується питання щодо внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Водночас очевидці уточнили, що постраждалих було троє, проте госпіталізували лише одного.

Сегодня в Киеве жарко. ЧП возле Святошинского суда на ул. Жилянской, 142. Предварительно, во время суда произошёл конфл...

Опубликовано Владом Антоновым 29 января 2018 г.

Нагадаємо, раніше невідомі відкрили стрілянину на вулиці Лагерній у Києві, застреливши людину. Ще одну особу поранено.  Як з’ясувалося, конфлікт виник у приміщенні національної лотереї між двома охоронними структурами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація