Під Києвом невідомі викрали 21-річного чоловіка біля банкомату, побили та прив'язали до дерева

Автівку, яка підпадала під орієнтування, розшукали у сусідньому місті Ірпінь.

У місті Буча невідомі біля банкомату силоміць заштовхали чоловіка до автівки. Потім вивезли в ліс, побили та вимагали гроші за "життя".

Про викрадення людини поліцію повідомив випадковий свідок.

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Для затримання зловмисників поліція ввела спеціальну операцію, на розшук викрадачів були орієнтовані наряди поліції Київщини, столиці та суміжних областей. Автівку, яка підпадала під орієнтування, розшукали у сусідньому місті Ірпінь група реагування патрульної поліції та оперативники місцевого відділу поліції", - йдеться у повідомленні поліції.

Як розповіли поліціянти Київської області, в автівці були водій та пасажир. Один з них уродженець Сумщини, інший - громадянин Грузії. Саме вони виявилися викрадачами.

Поліція затримала чоловіків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Під час проведення невідкладного обушку в автівці зловмисників поліція виявила: гранату, запал, ножі, рації, рукавиці та мотузки. Також проведено обшук й за місцем проживання чоловіків, де поліцейські вилучили зброю та ніж", - йдеться у повідомленні поліції.

Потерпілого 21-річного хлопця поліцейські розшукали у лісосмузі.

Зловмисники відібрали у нього сумку з особистими речами та поїхали у невідомому напрямку, залишивши потерпілого прив'язаним до дерева.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Поліція перевіряє їх причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання оголошення про підозру.

Запобіжний захід для них обере суд.

Нагадаємо, у місті Бориспіль чоловік викрав чотирирічну дівчинку із злочинними намірами. Поліція Київської області затримала чоловіка увечері 28 серпня. Ним виявився 29-річний підприємець, місцевий житель, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності і живе сам. Зловмисник зізнався поліцейським, що викрав дитину зі злочинними намірами. На відео, оприлюдненому поліцією, він зізнався, що хотів зґвалтувати дівчинку. "Я хотів надягти собі презерватив на інтимне місце, хотів її (дівчинку, - ред.) зґвалтувати. Я не пам'ятаю, там було щось чи ні. Після цього працівники поліції затримали мене", - сказав злочинець. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація