У Борисполі виявили частину вкрадених в урядових кур'єрів документів

У Борисполі виявили частину вкрадених в урядових кур'єрів документів

Андрій Крищенко / Фото: УНІАН

Нападників було до 7, деякі зі зброєю. 

Поліцейські виявили у Борисполі мішки з документацією, викраденою під час нападу на співробітників фельд'єгерської служби на Центральному вокзалі Києва. Про це під час брифінгу повідомив керівник головного управління Нацполіції Андрій Крищенко.

За його словами, цінні відправлення зникли.

"Сьогодні, приблизно дві години тому в Борисполі були знайдені мішки з документацією. Цінні відправлення зникли, а мішки з документацією не розкривали. Ми їх також не розкриваємо, чекаємо представників служби, будемо оглядати з ними", - наводить "Інтерфакс" цитату Крищенка.

Він додав, що основна версія нападу наразі - пограбування з метою наживи. Озвучив Крищенко і деякі подробиці інциденту. Полісменам стало відомо, що нападників було 6-7 осіб, деякі були з вогнепальною зброєю. Також встановлено, звідки прибули нападники і на яких машинах втекли.

Нагадаємо, ввечері 28 квітня у Києві на Центральному вокзалі невідомі напали на працівників фельд'єгерської служби і вкрали в них зброю та документи. Було введено оперативний план "Сирена". Урядовим кур'єрам були завдані тілесні ушкодження, одного з них госпіталізували. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація