Травмований від падіння решітки хлопчик досі важко бореться з недугами

Травмований від падіння решітки хлопчик досі важко бореться з недугами

Травмований від падіння решітки хлопчик досі важко бореться з недугами

Батьки прагнуть покарати винуватців трагедії.

У Києві звільнено 12 голів комунальних підприємств через недбалість та ігнорування скарг. Приводом для масштабної перевірки господарювальників став трагічний випадок з однорічним Омеляном. Нагадаємо, на малюка в під'їзді впали неприкріплені ґрати і причавили його. Металева огорожа проломила череп у двох місцях, через що він третій тиждень лежить у лікарні.

Повідомляється у сюжеті ТСН.19:30.

Наразі дитина не може сидіти через те, що в нього діагностували два переломи в потилиці з розходженням і одну скрону. Після курсу важкого лікування Омеляну доведеться пройти довгий курс реабілітації. Батьки налаштовані ще й знайти винних.

Як повідомив, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, було проведено службове розслідування, звільнено керівника ЖЕКу за недотримання правил експлуатації будівель. Столична влада всіма способами намагається позбутися безпорадних комунальників.

Після трагедії у багатоповерхівці Києва був призначений новий керівник ЖЕКу. В першу чергу, він встановив захист на вікна і запросив нового двірника. Мешканці розповідають, що почали прибирати, побілили дерев а біля будинку.

Втім, мама Омеляна не надто радіє чистому під'їзду, робочому ліфту та прикрученим ґратам. Надто високою стала ціна буденного комунального ладу.

Ігор Бондаренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація