Травми голови та переломи рук: у Києві чоловіки побили знайомого палицею та металевим ланцюгом

За скоєне чоловікам загрожує до семи років ув’язнення.

У Києві двоє чоловіків побили знайомого. Той від ударів дерев’яною палицею та металевим ланцюгом отримав травми голови та переломи рук. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

"До чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що на вулиці Синьоозерній виявлено чоловіка з тілесними ушкодженнями та без свідомості", - йдеться у повідомленні.

Прийшовши до тями, потерпілий розповів правоохоронцям, що його побили знайомі. Від ударів дерев’яною палицею та металевим ланцюгом він отримав травми голови та переломи рук. 

"Провівши оперативні заходи, ми затримали місцевих мешканців, 1974 та 1986 років народження. Знаряддя вчинення злочину знайшли неподалік від місця події та направили на експертизу. Розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі", - зазначили у поліції.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжні заходи: 46-річному фігуранту - домашній арешт, а його спільника відпустили під особисте зобов’язання.

Нагадаємо, у вівторок, 30 червня, на проспекті Червоної Калини у Львові група дітей напала на свого однолітка та побила. 

У Запоріжжі школярки побили свою подругу та зняли це на відео 

У Запоріжжі школярки побили свою подругу та зняли це на відео 

Повʼязані теми:

Наступна публікація