Тома Круза помітили у київському метро. У Мережі з'явилися відео та фото

Тома Круза помітили у київському метро. У Мережі з'явилися відео та фото

Фото: Associated Press

Актора супроводжував радник Зеленського.

Голлівудського актора Тома Круза ввечері 30 вересня помітили у київському метро. Очевидці зняли його на відео і фото і поділилися ними у соціальних мережах.

Так, Том Круз у Києві. Де? Звісно у метро! Це все, що вам потрібно знаті цього вечора. *** Ми поважаємо приватність законослухняних пасажирів, які оплатили проїзд, тому вибачайте, але без фото.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" Понеділок, 30 вересня 2019 р.

Авторка відео Ольга Корєшкова розповіла ТСН.uа, що Том Круз був на станції "Золоті ворота" близько половини десятої вечора – можливо, спустився подивитися в якості екскурсії.

Актор був з охороною і делегацією, також його супроводжував найближчий радник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак.

Корєшкова зазначила, що охорона забороняла знімати Круза і підходити до нього. Цілком можливо що до Києва актор завітав, аби знайти локації для нових знімань

Нагадаємо, у липні в Києві з гастролями перебував американський актор і музикант Джаред Лето. Після концерту з гуртом 30 Seconds to Mars на фестивалі UPark він вирішив прогулятися по Києву і влаштував імпровізований концерт на пішохідному мосту.

Зіркова історія голлівудського актора Тома Круза

Зіркова історія голлівудського актора Тома Круза

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Єрмак очолив Офіс президента
Наступна публікація