"Територія варварів": у нідерландського дипломата в Києві викрали велосипед

"Територія варварів": у нідерландського дипломата в Києві викрали велосипед

Фото: УНІАН

Пошуком велосипеда займається поліція.

У співробітника Посольства Нідерландів в Україні невідомі поцупили велосипед, який стояв під будівлею НАБУ.

Про це повідомив перший секретар посольства Лодевейк Смур у Facebook.

Виявилося, що колега Смура, в якого і викрали транспорт, намагався доїхати велосипедом до місяця призначення, "але пощастило йому менше", аніж секретарю посольства. Велосипед перед крадіжкою востаннє бачили перед Національним антикорупційним бюро в Києві 15 лютого.

"Після публікації Посольства Нідерландів в Україні в Facebook більше уваги почали приділяти зимовому катанню на велосипеді. Ось ще двоє колег по спорту, які їдуть на роботу на велосипеді. Одному пощастило менше, ніж мені. Востаннє його байк бачили перед Національним антикорупційним бюро в понеділок. Всі, хто бачив це, дайте знати", — написав дипломат.

У коментарях до публікації він повідомив, що дипломат, у якого викрали велосипед, вже подав заяву до поліції.

There is a lot of attention for winter biking after the Embassy of the Netherlands in Ukraine Facebook post. Here are...

Опубликовано Lodewijk Smoor Четверг, 18 февраля 2021 г.

Крадіжку прокоментував старший аналітик Міжнародного центру перспективних досліджень Анатолій Окситюк, заявивши: "В мого знайомого голландського дипломата вкрали ровер. Біля НАБУ. Воістину, Україна — це Європа. Територія варварів".

Нагадаємо, в Італії упіймали банду злодіїв, які грабували багатих і знаменитих за допомого їхніх же соцмереж. Вони збирали інформацію про своїх жертв за фото в інстаграмі. Пограбувати встигли відому телеведучу, гравця футбольного клубу "Інтер" та модну блогерку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація