Тату з куполами для свині: скандальний салон Lamarch залили фарбою, а поліція перевіряє заяву щодо знущання з тварини

Тату з куполами для свині: скандальний салон Lamarch залили фарбою, а поліція перевіряє заяву щодо знущання з тварини

Фото: "Реальний Київ"

Судячи з усього, саме на хайп зробили ставку власники та адміністратори Tattoo Lamarch Studio.

Одеський філіал скандального тату-салону Lamarch tattoo-studio, де заявили, що зроблять велетенське татуювання куполів свині, залили червоною фарбою. Також на порозі салону валяється розтрощена урна.

Про це повідомляє Telegram-паблік "Реальний Київ".

Київський філіал розташований на Троєщині за адресою: вулиця Радунська, 8/13.

Фото: Реальний Київ

Реклама тату-салону Lamarch tattoo-studio із описом вчинку молодих людей з'явилася у київських спільнотах вдень 8 грудня.

У постах було вказано, що майстри тату нібито збираються набили куполи свині.

На фотографії реклами були зображені працівники Tattoo Lamarch Studio та жива свиня. Також у руках хлопця була іграшкова тварина, на спині якої можна розгледіти малюнок з куполами.

Судячи з усього, саме на хайп зробили ставку власники та адміністратори Tattoo Lamarch Studio, які раніше замовляли розповсюдження скандальних фото у різних спільнотах у Телеграмі. Так, на початку грудня Мережею ширилися фотографії маленького хлопця, якому нібито без дозволу батьків зробили чималу кількість татуювань. 

Фото з інстаграму Tattoo Lamarch Studio

Водночас поліцейські Києва перевіряють заяву щодо знущання з тварини в тату-салоні.

Розпочато досудове розслідування.

"До Деснянського управління поліції надійшла заява щодо жорстокого поводження з твариною. Для перевірки повідомлення на місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що працівники закладу задля реклами привезли свиню до салону та зробили фото, на якому нібито хочуть зробити татуювання тварині, а далі повернули тварину власникові. Аби з’ясувати, чи дії співробітників салону не завдали тварині ушкоджень, поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами", - йдеться у повідомленні поліції.

Фото: Лана Ветрова/facebook

Санкція статті передбачає обмеження волі строком від одного до трьох років або позбавлення волі строком від двох до трьох років з конфіскацією тварини. Досудове розслідування триває.

Заяву до поліції написала організація UAnimals, що займається захистом тварин.

Нагадаємо, в Україні набув чинності закон №2351 щодо імплементації деяких положень європейського законодавства у сфері охорони тваринного та рослинного світу. 

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація