Тариф на опалення для киян зросте на 22%. Нацкомісія дала "добро"

Тариф на опалення для киян зросте на 22%. Нацкомісія дала "добро"

Фото: ТСН.ua

Для релігійних організацій тариф збільшиться в два рази, а для бюджетних установ буде знижений.

Тарифи на опалення для киян з 1 січня майбутнього року зростуть на 22,3% - до 961,06 грн за 1 Гкал (без ПДВ).

Відповідне рішення ухвалила Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), передає УНІАН.

Компанія "Київтеплоенерго" також отримала дозвіл від регулятора підвищити вдвічі тариф на виробництво теплової енергії на ТЕЦ для потреб релігійних організацій до 981,81 грн за 1 Гкал.

При цьому тариф на виробництво теплової енергії для потреб бюджетних організацій зменшиться на 17,4% - до 981,46 грн за 1 Гкал.

НКРЕКП також знизив тариф "Київтеплоенерго" на відпуск електроенергії на 23,1%, до 140,94 коп/кВт-год (без ПДВ).

Нагадаємо, в жовтні Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. підвищила тарифи на опалення і гарячу воду для мешканців Дніпровського та Дарницького районів. Нові тарифи стосуються абонентів енергопостачальної компанії "Євро-Реконструкція", яка експлуатує столичну Дарницьку ТЕЦ.

Вартість опалення зросте на 3,7% - до 1225,19 грн для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними лічильниками, і до 32,58 грн за 1 кв. м в місяць для абонентів без лічильників. Тариф на гарячу воду при умові підключення рушникосушки збільшився до 73,53 грн за 1 куб. м з 70,56 грн. Тариф на гарячу воду при відсутності електроенергії зріс до 67,93 грн за 1 куб. м з 65,15 грн. Всі тарифи вказані з ПДВ.

Як не переплачувати за опалення

Як не переплачувати за опалення

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація