Свято шашликів: кияни взяли за моду прибирати свої місця пікніків

Свято шашликів: кияни взяли за моду прибирати свої місця пікніків

Фото: pixabay.com

Відпочинок українців усе ще далекий від ідеального, проте вже є зрушення в позитивний бік.

Під час травневих свят набережні та зелені куточки столиці перетворюються на суцільну шашличну, а от після свят подекуди більше нагадують смітник. Проте жителі столиці запевняють, що прибирають за собою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Ми коли виїжджаємо на такі місця з дітьми, обов'язково беремо рукавиці, все розчищаємо – перед собою і після себе", - запевняє киянка Тетяна Кадацька. Таких, як вона більшість, однак сміття все одно з’являється. "Я кожен день тут гуляю, і при мені люди залишають пляшки, папір всякий, обгортки. А наступного дня я приходжу, бачу, що цього немає. Кожного дня бачу тут комунальників", - розповідає жителька столиці Анастасія Міщенко.

Під час свят саме комунальникам щастить найменше. "Суботник зробили нам. Завтра ми теж працюємо", - твердить водій Сергій Соснивський. На третій день шашликоманії знімальна група ТСН очікувала побачити значно гіршу картину, тож попри нарікання, українці все ж таки готові до змін і вже почали стежити за своїми улюбленими місцями відпочинку.

Кореспондент ТСН Вікторія Ніконенко

ТСН перевірила, чи прибирають українці за собою сміття після травневих пікніків

ТСН перевірила, чи прибирають українці за собою сміття після травневих пікніків

Повʼязані теми:

Наступна публікація