Суд заарештував другого підозрюваного у вбивстві трирічного сина Соболєва

Суд заарештував другого підозрюваного у вбивстві трирічного сина Соболєва

Фото: sibdepo.ru

Семенов так само перебуватиме під арештом протягом 2 місяців без права на внесення застави.

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід другому підозрюваному у вбивстві сина депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва – Олексію Семенову. 

Про це повідомила речниця київської прокуратури Надія Максимець.

"За клопотанням столичної прокуратури, другого підозрюваного у вбивстві 3-річного хлопчика також заарештовано на 2 місяці без права на заставу", - заявила вона.

⚡️ За клопотанням столичної прокуратури другого підозрюваного у вбивстві 3-річного хлопчика також заарештовано на 2 місяці без права на заставу

Опубликовано Надіей Максимець Среда, 4 декабря 2019 г.

Зазначимо, ще один підозрюваний - Андрій Лаврега - отримав ідентичний запобіжний захід.

Нагадаємо, у неділю, 1 грудня, ввечері на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілів загинув 3-річний Сашко. Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

Підозрюваний у вбивстві сина Соболєва винайняв номер, звідки стріляв, на 6 діб

Підозрюваний у вбивстві сина Соболєва винайняв номер, звідки стріляв, на 6 діб

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянини по машині депутатата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам

Повʼязані теми:

Наступна публікація