Стріляли та розмахували прапорами: поліція затримала в Києві іноземців на автомобілях

Стріляли та розмахували прапорами: поліція затримала в Києві іноземців на автомобілях

Стріляли та розмахували прапорами: поліція затримала в Києві іноземців на автомобілях

Фото: Київ Оперативний

Чоловіки тримали прапори Азербайджану, Туреччини та України.

У неділю, 11 жовтня, центральними вулицями Києва їздила колона автомобілів із прапорами Азербайджану, Туреччини та України. Із салонів через вікна вилізли чоловіки й на ходу також розмахували прапорами. Крім того, було здійснено кілька пострілів зі зброї в повітря.

"Сьогодні близько 17-ї години до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у центрі столиці рухається колона авто із символікою інших держав та чути постріли. На виклик одразу відреагували правоохоронці та колона автомобілів була зупинена у сусідньому районі столиці. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Печерського управлінь поліції", - повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Друзі, як вам поведінка окремих верств суспільства? Якщо що, це Хрещатик - центр Києва.

Опубліковано Киев Оперативный Неділя, 11 жовтня 2020 р.

Учасників автопробігу, про який ми повідомляли раніше, затримали правоохоронці ‍♂️ Раніше про автопробіг: https://kyivoperativ.info/other/druzi-yak-vam-povedinka-okremix-verstv-suspilstva-yakshho-shho-ce-xreshhatik-centr-kiyeva/

Опубліковано Киев Оперативный Неділя, 11 жовтня 2020 р.

Постріли були здійснені на вулиці Грушевського.

"Правоохоронці на місці події знайшли 4 стріляні гільзи. Внаслідок події ніхто не постраждав. 6 автівок поліцейські зупинили у Солом’янському  районі столиці. У автівках перебувало 14 осіб - всі вони громадяни іншої держави. Правоохоронці проводять огляд транспортних засобів та відбирають пояснення у всіх учасників", - ідеться в повідомленні.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюватимуть усі обставини скоєного.

Нагадаємо:

  • У ніч проти 27 вересня поновилися бої в Нагірному Карабасі. Азербайджан (має підтримку Тереччини) та Вірменія (має підтримку Росії) звинувачують одна одну в провокації. В ООН, НАТО та ЄС закликали сторони скласти зброю й розпочати переговори.
  • Вірменія повідомила, що готова до поступок щодо Нагірного Карабаху і сподівається, що на компроміс піде й Азербайджан.
  • Нині триває перемир'я, проте сторони повідомляють про порушення та обстріли.

Повʼязані теми:

Наступна публікація