Стало відомо, скільки шкіл вже закрили через коронавірус у Києві

Стало відомо, скільки шкіл вже закрили через коронавірус у Києві

Фото: Associated Press

У столичних школах, де виявляють хворих дітей чи педагогів, класи або школи відправляють на дистанційне навчання.

У Києві нині закриті на карантин чотири школи через випадки захворювання серед вчителів. По одній школы в Оболонському, Дарницькому, Голосіївському та Солом’янському районах.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на брифінгу 16 вересня.

Кличко уточнив, що у навчальних закладах столиці, де виявляють хворих учнів та педагогів, впроваджують дистанційне навчання – або в окремих класах, або ж у школах загалом.

"У 90 школах на дистанційне навчання перевели загалом 188 класів, де є хворі учні. Усього хворих на COVID-19 школярів у столиці – 207. Та 108 педагогів", – повідомив мер Києва.

Щодо дитячих садочків, Кличко зазначив, що через виявлені випадки вірусу, тимчасово закриті чотири групи в садочках у Дарницькому та Подільському районах.

"Загалом працює 561 комунальний дитсадок із 568. В інших закладах тривають планові ремонти. Три садочки, що були на карантині, відновили свою роботу. Наповненість дітей у садках сьогодні – майже 51 відсоток", – сказав Віталій Кличко.

Навчання на карантині: про актуальне з міністром освіти Сергієм Шкарлетом

Навчання на карантині: про актуальне з міністром освіти Сергієм Шкарлетом

Нагадаємо, станом на ранок 16 вересня у Києві зафіксовано 356 нових випадків COVID-19 за добу. Загалом у Києві підтверджено 18 070 випадків COVID-19.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація