Стало відомо, кому належить гелікоптер, який розбився на Трухановому острові у Києві

В одного з постраждалих діагностували травми ноги.

Гелікоптер, що розбився на Трухановому острові у Києві, належить ПАТ "Миронівський хлібопродукт".

Про це ТСН розповів голова правління підприємства Юрій Косюк.

Також з’ясувалося, що в аварію потрапив вертоліт Eurocopter EC145, який є найдорожчим в Україні.  

За даними поліції, двох людей, які перебували на борту, 1956 р.н. та 1948 р.н., госпіталізували з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.

Падіння гвинтокрила. Стало відомо, кому належав вертоліт

Падіння гвинтокрила. Стало відомо, кому належав вертоліт

Своєю чергою речниця ДСНС Києва Світлана Водолага уточнила, що унаслідок падіння гелікоптера в пілота діагностували перелом ноги та інші травми.

"Одна людина самостійно вибралася з нього, а інша - пілот - була затиснена. Рятувальникам довелося за допомогою спецобладнання деблокувати постраждалого. Обидва були передані працівникам меддопомоги. У пілота перелам ноги, а також нога травмована металевими конструкціями гелікоптера", - сказала вона.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2  ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії, у тому числі експертизи для встановлення обставин і причин падіння вертольота.

Нагадаємо, власник "Миронівського хлібопродукту" Юрій Косюк за підсумками 2017 року посів шосте місце у рейтингу 100 найбагатших людей України журналу "Фокус". Його статки оцінили в 900 млн доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація