Стало відомо, коли і звідки до Києва прибуде головна ялинка країни

Стало відомо, коли і звідки до Києва прибуде головна ялинка країни

Фото: Reuters

Її висота цього року складе 22 метри.

Головна ялинка країни, що розташується традиційно на Софійській площі, цьогоріч буде встановлена та прикрашена 8-9 грудня.

Про це у коментарі ТСН.ua розповіла куратор проекту Folk Ukraine Надія Тутенко.

За її словами, ялинка має прибути до Києва з Івано-Франківської області 8 грудня, і вже 9 грудня вона буде повністю змонтована та прикрашена. Її висота цього року складе 22 метри. Ялинка буде прикрашена гірляндою з синьо-білим холодним світінням та кристалами. Навколо ялинки буде розташований екран.

Крім того, як повідомляє Folk Ukraine у Facebook, новорічні містечка цьогоріч будуть працювати кожного дня від 15 грудня до 20 січня на Контрактовій площі та від 19 грудня до 13 січня на Софійській площі.

 На Софійській площі, окрім головної ялинки країни, на киян та гостей столиці чекатимуть полярний експрес, безліч фотозон, святкова сцена, де будуть відбуватися концерти.

На Володимирському проїзді будуть розташовані магічний тунель, новорічно-різдвяний ярмарок, зона смаколиків та казкова алея чудес.

На Контрактовій площі також буде розташована ялинка, прикрашена в стилі творчості Марії Приймаченко. Крім того, на киян чекатимуть снігова гірка, оглядове колесо, новорічно-різдвяний ярмарок, резиденція Святого Миколая, парк ілюмінацій та святкові концерти.

Вздовж вулиці Петра Сагайдачного розташуються світлова казка та фантастичні арт-об'єкти.

Цієї зими центр Києва перетвориться у країну Північного Сяйва! Локації: Софійська площа. Буде працювати з 19 грудня...

Опубликовано Folk Ukraine Понедельник, 26 ноября 2018 г.

Нагадаємо, працівники пабу The Queen Victoria Inn у британському місті Прідді вигадали, як можна використати прості пляшки. З них чоловіки звели величезного сніговика поруч із баром до різдвяних свят.

Різдвяний настрій: одразу у кількох містах світу повідкривалися головні ялинки країни

Різдвяний настрій: одразу у кількох містах світу повідкривалися головні ялинки країни

Повʼязані теми:

Наступна публікація