Стали відомо, хто опікуватиметься реконструкцією Шулявського шляхопроводу

Стали відомо, хто опікуватиметься реконструкцією Шулявського шляхопроводу

Фото: ТСН/Неллі Ковальська

Підготовчі роботи мають закінчитися не пізніше вересня.

Перший віце-прем‘єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів та китайська корпорація доріг і мостів домовилися про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві.

Про це інформує Урядовий портал.

Кубів позитивно відгукнувся про підготовку проектних пропозицій будівництва мостового переходу біля Кременчука та проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу у м. Києві на загальну суму $ 400 млн.

Він запропонував завершити підготовчі роботи цих проектів не пізніше вересня, а потім перейти до укладення кредитних угод та договору на виконання робіт з корпорацією.

Фото: ТСН.ua

"Наразі буде створена робоча група для комплексного опрацювання цих інвестпроектів,  до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну та Укравтодору", - відзначив він.

Представники китайської корпорації зауважили, що нещодавно ефективно завершили низку проектів на загальну суму $ 2 млрд, серед яких будівництво мосту у Белграді (Сербія) та дороги Гродно-Гомель.

Нагадаємо, що раніше Шулявський шляхопровід частково обвалився. Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, який прибув на місце події, назвав попередні причини обвалу Шулявського шляхопроводу. Кличко зазначив, що шляхопровід не був визнаний аварійним, проте були порушені норми експлуатації. У Мережі юзери сміються над аварією, на яку у Києві чекали, адже міст давно перебуває у плачевному стані. 

Шулявський міст знову обвалився

Шулявський міст знову обвалився

Повʼязані теми:

Наступна публікація