Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Столичному шосе у Києві

Стали відомі подробиці смертельної ДТП на Столичному шосе у Києві

Фото: Facebook/Киев Оперативный

Водій-винуватець аварії втік, залишивши авто, яке спалахнуло.

У Голосіївському районі водій BMW на шаленій швидкості протаранив авто "Chevrolet Tacuma", у результаті загинуло двоє осіб.

Про це повідомляє столична поліція.

О 22:00 на Столичному шосе перед мостом Видубичі у сторону Конча-Заспи сталася аварія.

З'ясувалося, що на місці сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Tacuma та BMW 523, після чого Chevrolet перекинувся, а друга машина – загорілася. У результаті автопригоди 55-річний водій Chevrolet загинув, а його 49-річна дружина госпіталізована.

 

Тим часом водій BMW із місця події втік, тож правоохоронці встановлюють його особу для затримання. За попередньо інформацію, саме він порушив правила дорожнього руху, зокрема не надав перевагу Chevrolet, що призвело до зіткнення.

Окірм цього, сьогодні вранці до Бориспільського відділу поліції надійшла заява власника BMW щодо викрадення його автомобіля. Тож наразі поліція перевіряє цю інформацію: спілкуються із чоловіком, аби з'ясувати обставини викрадення машини, та проводять першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, вночі сталася моторошна ДТП на Столичному шосе в Києві. За попередньою інформацією, водій автомобіля BMW рухався на величезній швидкості, за словами свідків, "під 200 км / год" в бік виїзду з Києва. Не доїжджаючи близько 100 метрів до АЗС, BMW в'їхало в задню частину  автомобіля Chevrolet. 

Від жорсткого удару Chevrolet кілька разів перевертається, а потім зупиняється на даху. Водій через скло, вилітає на дорогу. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація