Спортивні молодики організовано пішли з-під ЦВК і залишили по собі купи сміття

Спортивні молодики організовано пішли з-під ЦВК і залишили по собі купи сміття

Перед відходом хлопців перерахували.

Спортивні молодики, які цілий день чатували під Центрвиборчкомом, залишили свої позиції, передає кореспондент ТСН.

На площі, де вони перебували, залишились купи сміття. Перед тим, як молодики пішли, їх поголівно перерахували. А ще – організовано нагодували пловом та іншими стравами. Хлопці обурювались, що їх не пускають ближче до ЦВК.

Як раніше повідомляли у МВС, молодики спортивної зовнішності під будівлею Центральної виборчої комісії у Києві перебувають цілком законно – заявку на мітинг подавав один з нардепів. На місці стояння молодиків навіть поставили намет з табличкою "Громадська приймальня народного депутата".

На питання ТСН, що вони роблять під будівлею Центрвиборчкому, молодики відповідали по-різному: хтось, що гуляє, хтось, що допомагає депутату.

Як повідомлялося раніше, в Україні завершилося голосування на першому турі виборів президента України. За даними "Національного екзит-полу 2019" станом на 20:00, у першому турі виборів президента України перемагає шоумен Володимир Зеленський із результатом у 30,6%. Петро Порошенко посів другу сходинку з показником 17,8%. Юлія Тимошенко стала третьою - 14,2%.

У результатах екзит-полу на замовлення ТСН станом на 18:00, Зеленський отримав 30,1% голосів виборців, на другому місці -  Порошенко із результатом у 18,5%. Третю позицію обійняла Тимошенко - 14%.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація