Смертельне побиття в центрі Києва: мешканець Одеської області убив знайомого (фото, відео)

Після побиття приятеля зловмисник утік.

У центрі Києва мешканець Одеської області до смерті побив знайомого й утік.

Оперативники затримали зловмисника і оголосили про підозру, за скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До київської поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що поруч зі станцією метро "Площа Льва Толстого" лежить побитий чоловік. Аби перевірити вказану інформацію та з’ясувати обставини, оперативний черговий столичного главку направив на місце події слідчо-оперативну групу та оперативників.

Як повідомив т.в.о. начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко, правоохоронці опитали свідків та встановили, що двоє чоловіків розпивали алкогольні напої та між ними виник конфлікт, а згодом бійка.

"Після побиття знайомого зловмисник втік з місця події, однак очевидці конфлікту відразу викликали поліцію та лікарів. Потерпілого госпіталізували, але він помер у кареті швидкої. У ході невідкладних оперативно-розшукових заходів ми встановили та спільно з патрульними поліцейськими затримали правопорушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 23-річний мешканець Одеської області, раніше не судимий", - розповів Чернишенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

 

За процесуального керівництва місцевої прокуратури №10 повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві сварка між сусідами закінчилася стріляниною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація