Смертельна риболовля: у Києві двоє молодиків втопили і закопали чоловіка заради його авто

Затриманим загрожує довічне ув’язнення.

У Києві двоє молодиків 21 та 24 років навмисно відстежили і жорстоко вбили чоловіка під час риболовлі, щоб викрасти його автівку і завдяки продажу транспортного засобу погасити свої борги. Поліція вже затримала підозрюваних

Про це йдеться у повідомленні столичної поліції.

Днями 44-річний чоловік поїхав автівкою марки Opel на риболовлю і зник. Після того, як він не повернувся додому, а телефон не відповідав, дружина звернулася до поліції. 

Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження та в Київській області знайшли "Опель", на якому зник чоловік. Однак, коли показали дружині фото їхнього автомобіля, вона заперечила, що за кермом перебував її чоловік. Після цього слідчі встановили особу водія, який повідомив, що купив авто у товариша за $1 800. 

Згодом правоохоронці знайшли двох молодиків, які вбили рибалку та продали його Opel. Ними виявилися 24-річний киянин та 21-річний уродженець Луганщини. З'ясувалося, що до злочину вони готувалися заздалегідь.

Обравши безлюдне місце, побачили самотнього рибалку, а біля нього – автівку. Затримані вдарили потерпілого ножем у спину й шию, затягнули у воду і втопили. Коли чоловік перестав подавати ознаки життя, тіло перенесли в його ж автівку, вивезли на пустир і закопали в ямі, яку заздалегідь підготували.  

А завдяки продажу автівки, як виявилося, вони обміняли кошти у ломбарді та погасили свої кредити. Правоохоронці затримали зловмисників та вилучили у них частину грошей, лопату та інші речові докази, які направили на експертизу.

Відкрито кримінальні провадження за частиною другою статті 115 (Умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та частиною третьою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі готуються оголосити їм підозру. Затриманим загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

Андрій Крищенко: «Поліцейські затримали молодиків, які вбили рибалку, щоби заволодіти його автівкою і погасити кредити»

Андрій Крищенко: «Поліцейські затримали молодиків, які вбили рибалку, щоби заволодіти його автівкою і погасити кредити»

Опубликовано Поліція Києва Пятница, 29 мая 2020 г.

Нагадаємо, 22 травня поблизу села Новоселиця у Житомирській області розстріляли сімох АТОвців, які приїхали на риболовлю. 

Підозрюваним у вбивстві виявився 58-річний власник місцевої водойми Анатолій Захаренко, якого в жовтні 2015 року притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Захаренку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 липня без визначення розміру застави. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація