Смертельна ДТП у Києві: водія "скаженого" SEAT бачили п’яним за півгодини до трагедії

Смертельна ДТП у Києві: водія "скаженого" SEAT бачили п’яним за півгодини до трагедії

Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Аварія забрала життя двох жінок, іще троє людей у реанімації – їх намагаються врятувати хірурги.

У столиці сталася смертельна ДТП. У перші хвилини перехожі і медики намагалися врятувати постраждалих, однак не всіх навіть вдалося витягти з понівеченого металу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За словами очевидців, SEAT на шаленій швидкості намагався повернути в бік заправки, зачепив КІА і щодуху врізався в стовп. Другу автівку від сили удару відкинуло на кілька десятків метрів. Її водій вижив, а от для кількох осіб у SEAT поїздка стала останньою в житті. Чоловіку-пасажиру ледве не відірвало ноги, а дві дівчини так і не прийшли до тями – вони померли на місці ДТП.

Загалом в машині було п’ятеро людей. Одну із загиблих дівчат від удару відкинуло на водія, і по суті своїм тілом вона його врятувала. Водія і решту тих, що вижили, доправили до лікарні швидкої допомоги, тамтешні медики прогнозів та коментарів не дають – тривають операції. Знервовані родичі в очікуванні під реанімацією.

ДТП на проспекті Ватутіна спричинило величезні затори. За злим збігом обставин, на ділянці усього півтора кілометри сталося відразу три аварії – дві інші без жертв. Слідчі, які по деталях намагаються зрозуміти, чому сталася трагедія, вже мають важливу допомогу – користувачі соцмереж виклали в інтернет відео, де саме водій SEAT п’яним за півгодини до страшної аварії намагався з’їхати по пішохідних сходах біля арки Дружби народів. На кадрах видно не тільки поведінку горе-водія, а й перехожих, які замість того, щоб викликати поліцію, допомагають машині з’їхати сходами.

Повз камери спостереження і патрулі поліції SEAT проїхав майже 10 кілометрів, аби зрештою спричинити смертельну трощу. До вечора в поліції Києва так і не прокоментували обставини ДТП, обмежившись коротким повідомленням в інтернеті про те, що триває слідство. За збігом обставин, аварія сталася під новенькими камерами спостереження, котрі мали б фіксувати порушників.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація