"Вийшли купити хліба": кума загиблої жінки розповіла моторошні подробиці ДТП у Броварах

Близькі розповіли про матір і дочку.

У смертельній ДТП у Броварах під Києвом загинула 43-річна Надія Ч. Також серйозно травмована її 22-річна дочка Марина.

Надія працювала продавчинею у магазині, а її донька Марина навчається у вузі, отримує другу освіту, за першою вона юрист. Про це розповіла кума загиблої Олександра, пише OBOZREVATEL.

"Вони вийшли на базар за продуктами, купили хліба. І поверталися додому. Йшли по переходу. Їм залишалося два кроки до тротуару, коли цей водій вилетів на них. Всі автомобілі зупинилися і пропускали пішоходів, а цей летів зі швидкістю понад 100 кілометрів! У нього немає навіть гальмівного шляху", – поділилася вона.

Надія загинула на місці. За словами Олександри, удар був такої сили, що жінку підкинуло у повітря. Водій не зупинився і помчав далі. Поруч виявилася патрульна машина поліції і його затримали до приїзду слідчої групи з ДБР.

За кермом був поліцейський у стані алкогольного сп'яніння. Олександра каже, що у лікарні водій ходив із посмішкою на обличчі.

"Таке враження, що він не розуміє, що накоїв", – каже жінка.

Постраждалу дівчину лікуватимуть у Києві, у неї серйозно пошкоджені кістки тазу, мають бути операції.

Нагадаємо, у неділю, 4 жовтня, близько 17:50 у Броварах Київської області п'яний поліцейський за кермом автомобіля "Фольксваген" збив на пішохідному переході двох жінок. Одна з них померла, а іншу госпіталізували. Сам водій продовжив рух і за 50 метрів врізався в дерево. 

Засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов припускає, що поліціянта - винуватця ДТП - можуть спробувати "відбілити". Він зазначає, що мати винуватця аварії нібито працює у мерії. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація