Смертельна ДТП на зупинці у Києві: у загиблої жінки залишилось двоє дітей

Смертельна ДТП на зупинці у Києві: у загиблої жінки залишилось двоє дітей

Фото: Facebook/Антон Геращенко

Одній із загиблих жінок був 41 рік, вона працювала неподалік від місця аварії — в одному з МАФів.

У жінки, яка загинула внаслідок страшної ДТП на зупинці у Києві, залишилося двоє дітей.

Загиблій був 41 рік.

Про це повідомляє "Україна 24".

Ще одна жінка похилого віку, попередньо відомо, що їй 60 років, з важкою травмою голови померла в кареті "швидкої допомоги".

Також травмовано двох чоловіків, один із яких в інвалідному візку. Його затисло між МАФом і машиною. Свідки аварії допомагали рятувальникам.

"Я йшов на зупинку, щоб поїхати на роботу, побачив тут ДТП. Жінка-медпрацівниця кричала, що потрібна допомога — потримати голову жінці, поки вона її перебинтовувала. Я допоміг з цим, потім намагалися витягнути чоловіка з-під кіоска, але сказали, що цього не треба робити, тому що там серйозні травми. Після цього все відгородили, приїхала поліція. Жінку забрали ще живою", — сказав свідок.

41-річну жінку, яка загинула на місці, звали Олена, сусіди впізнали її, оскільки теж їхали на роботу. У неї залишилися 20-річна донька та 11-річний син. Вона працювала неподалік, в одному з МАФів.

У поліції додали, що водій таксі 1997 року народження, він був тверезий, згідно з показаннями драгера. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як розповіла кореспондент ТСН, водій таксі маневрував між смугами, не впорався з кермуванням і влетів у зупинку. Очевидці кажуть, що авто їхало на шаленій швидкості. Коли водій спілкувався з поліцією, він дуже плакав.

За попередніми даними, водій заснув за кермом. Смертельна аварія могла статися через те, що він працював понаднормово.

У Києві водій таксі заснув за кермом і на смерть збив людей на автобусній зупинці

У Києві водій таксі заснув за кермом і на смерть збив людей на автобусній зупинці

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація