Скандальна забудова Осокорків: Київрада попередньо підтримала розірвання договору з забудовником

Скандальна забудова Осокорків: Київрада попередньо підтримала розірвання договору з забудовником

Ілюстрація / Фото: ТСН.ua

Компанія продовжила роботи попри домовленості.

Київська міська рада за основу у першому читанні ухвалила рішення про розірвання договору оренди землі на Осокорках. За проголосовали 94 депутати.

Як повідомив радник мера Києва Дмитро Білоцерковець, рішення ухвалили через те, що забудовник продовжив роботи попри домовленості – припинити будівництво поки Містобудівна рада не вивчить проект та не ухвалить свого рішення. Такі домовленості були досягнуті у вівторок на круглому столі разом з мером Кличком.

Сьогодні ж на сесії Київради забудовник "Аркада" взяв на себе публічні  зобов'язання щодо зупинки будівельних робіт та підтвердила намір піти до Містобудівної ради за експертними висновками.

ЗАСТРОЙЩИКУ НА ОСОКОРКАХ - «ПОКАЗАНА ЖЕЛТАЯ КАРТОЧКА!» Киевсовет принял решение о разрыве договора аренды земли на...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets Четвер, 6 грудня 2018 р.

Нагадаємо, земельні ділянки компанія-забудовник отримала ще 2005 року, але досі нічого на них не зводила. Тепер планує спорудити аж 40 багатоповерхівок. Жителі мікрорайону, які звикли купатися та рибалити на берегах озер, зібрали підписи проти таких планів і вимагають створення екопарку. Натомість будівельники кажуть, що навпаки – хочуть привести територію до ладу та облагородити зелені зони і озера, втім активісти їм не вірять.

У Києві на Осокорках мітинг проти забудови переріс у силовий конфлікт

У Києві на Осокорках мітинг проти забудови переріс у силовий конфлікт

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація