Скандал з блогером та iPhone виявився постановкою: Волошин показав справжнє відео з мамою і дівчинкою

Скандал з блогером та iPhone виявився постановкою: Волошин показав справжнє відео з мамою і дівчинкою

Фото: скриншот з відео

Олександр Волошин розказав, що його безкоштовно запостили близько 100 ресурсів, показали на ТБ. Таким чином він здобув всеукраїнську славу...

Блогер Олександр Волошин зізнався, що гучний скандал, у який він потрапив, подарувавши дівчинці iPhone, а потім відібравши його, виявився постановкою. Цей скандал він вигадав заради піару.

Про це Волошин розповів у відеозверненні.

Блогер також зізнався, скільки заробив на цьому.

Мама і дівчинка - зовсім не випадкові перехожі, а актори, яких він попросив поскандалити на камеру.

Волошин не бачить нічого поганого у своєму вчинку. Більш того, він дуже задоволений собою і результатом. Пишається, що безкоштовно отримав рекламу у ЗМІ та на телебаченні.

Хлопець додав, що його безкоштовно запостили близько 100 ресурсів, показали на ТБ. Таким чином він здобув всеукраїнську славу...

"Це геніально. Запостили найпопулярніші журнали, сайти. Всім було вигідно це. Таким чином, за приблизними підрахунками я отримав реклами більш ніж на 250 тисяч доларів", - похвалився хлопець.

 

Раніше Волошин стверджував, що жінка з дитиною на відео – нібито актори, а його друг їх перекупив і таким чином його зрадив. 

Нагадаємо, днями Волошин влаштував "акцію небаченої щедрості": він пообіцяв подарувати новенький iPhone 11 одному зі своїх шанувальників. Він ходив центром Києва і запитував у людей, чи підписані вони на його TikTok, і першою, хто сказав "так", виявилася маленька дівчинка, яка гуляла з мамою. Волошин вручив дитині смартфон вартістю 20 тисяч гривень, пообнімався з нею, а після того, як камера вимкнулася, попросив віддати гаджет назад. Мама дівчинки все це зафільмувала. Спершу блогер  просив віддати телефон, мовляв, це реквізит. Пояснював, що це розіграш. Потім запропонував мамі дівчинки 2 тисячі гривень за повернення ґаджета. Зрештою Волошин просто вирвав iPhone у дівчинки з рук. 

Після інциденту акаунти Волошина були заблоковані, а сам він припинив виходити на зв'язок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація