Силовики вийшли з бази Нацкорпусу в Києві

Силовики вийшли з бази Нацкорпусу в Києві

Фото: Національний корпус

Активісти стверджують, що слідчі дії були пов'язані із протестом на Банковій.

Слідчі та силовики залишили приміщення заводу "АТЕК" у Києві, де базується полк "Азов" і партія "Національний корпус".

Про це йдеться у повідомленні на сторінці організації С14.

АТЕК звільнений. Беркутня зі слідчими забрались геть. Усе це завдяки єдності кількох сотень активістів Нацкорпусу, Свободи, Правого сектору та С14. Один за всіх і всі за одного!

Posted by C14 news on Friday, March 23, 2018

Речник Нацполіції Ярослав Тракало повідомив агентству Укрінформ, що поліція здійснює слідчі дії. Але в рамках якої справи - не уточнив.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці випустили близько 50 активістів, які зранку були заблоковані в приміщенні.

Правоохоронці заблокували базу полку "Азов" та партії "Національний корпус"

Правоохоронці заблокували базу полку "Азов" та партії "Національний корпус"

Раніше заступник голови партії "Національний корпус" Назарій Кравченко повідомив, що блокувати приміщення почали 22 березня ввечері. На думку активістів, блокування могло бути пов’язане із акцією протесту під стінами Адміністрації президента України за відставку голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, який може бути причетний до самогубства директора миколаївського аеропорту Владислава Волошина.

Нагадаємо, 18 березня, у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин. Інформацію про самогубство підтвердили у місцевій поліції, однак прізвища самогубці не називали. За даними правоохоронців, його родина перебувала вдома, а постріл з кімнати почула дружина. 

Перед смертю він скаржився на тиск на нього з боку чиновників обладміністрації. Він стверджував, що ті вимагали від нього підписати незаконні документи з ремонту терміналу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація