Шулявський міст закрили на реконструкцію. Яка ситуація на дорозі

Шулявський міст закрили на реконструкцію. Яка ситуація на дорозі

Фото: УНІАН

Реконструкція мосту триватиме півтора року.

Вихідними Шулявський міст повністю закрили для проїзду.  У понеділок вранці збоку житомирської траси автомобілі повільно рухаються у чотири смуги. Причина – не тільки перекриття шляхопроводу, а й ДТП на проспекті Перемоги, розповідає кореспондент ТСН Інна Боднар.

На проспекті встановили новий світлофор, перед яким варто об’їжджати міст. Контролюють ситуацію на дорозі патрульні.

На Шулявському мосту триває демонтаж конструкцій, зокрема, контактної мережі, опор освітлення, карнизних блоків, консолей тротуару, самих балок прогонових будов. Шляхопровід розберуть повністю. За словами робітників, до кінця сьогоднішнього дня демонтують увесь асфальт. Його вивезуть на переробку, перероблять і потім покладуть на дорогу.

Як раніше повідомлялося, рух транспорту організують через прилеглі вулиці. На шляху об’їзду односторонній рух організували вулицею Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулицею Петра Нестерова. Вулицю Гарматну (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулицю Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху. Тролейбусний рух із боку Севастопольської площі вулицею Вадима Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст"; з боку вулиці Олени Теліги вулицею Олександра Довженка – кінцеву зупинку "Вул. Івана Гонти".

Нагадаємо, Шулявський міст обвалився 27 лютого 2017 року. Реконструкцію запланували на листопад 2018 року, але строки перенесли на січень 2019 року.

У Києві закрили на реконструкцію Шулявський міст

У Києві закрили на реконструкцію Шулявський міст

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація