Штат повій, зброя та наркотики. На Київщині викрили масштабну мережу борделів

Місячна виручка від "бізнесу" сягала понад мільйона гривень.

Поліцейські провели масштабну спецоперацію та затримали організаторів мережі борделів у Києві та області.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Мережа борделів, в якій надавалися різноманітні сексуальні послуги, функціонувала упродовж трьох років. Клієнтам також продавали наркотичні засоби "метадон" та "амфетамін".

Під час спецоперації було затримано 12 осіб – 53-річний організатор, диспетчери та водії-охоронці, які доправляли повій за адресами, забезпечували їхню охорону та працювали як інкасатори.

До роботи було залучено 35 повій різного віку, вони надавали послуги як в притонах із цілодобовою охороною, так і на виїзних замовленнях.

За порушення дисципліни з дівчат стягували штрафи. Так, наприклад штраф за "неякісне" обслуговування клієнта та отримання від нього скарги - 3 тис. гривень. Суперечки з диспетчером-адміністратором - 1 тис., невихід на робочу зміну або відмова у обслуговуванні клієнта - 2 тис.

Під час масштабних обшуків було вилучено гроші, вогнепальну зброю, наркотики, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів і графіками чергування дівчат, диспетчерів, водіїв, охоронців і 9 автомобілів.

Окрім цього організатори спеціально залучили чотирьох осіб для розробки та функціонування рекламних веб-сайтів у мережі Інтернет і розповсюдження візитівок.

Слідчо-оперативні заходи тривають, відкрито кримінальні провадження.

#Поліцейські #Київщини ліквідували одну з найбільших мереж #борделів у столиці та області (ФОТО) 200 обласних правоохор...

Опубликовано Головне управління Національної поліції в Київській області 17 августа 2017 г.

Нагадаємо, у Маріуполі викрили бордель, де дівчатам видавали сертифікати з курсу інтимного масажуЗазначається, що поліцейські відпрацьовували підпільний заклад понад 4 місяці. Масажний салон був розташований у житловому будинку. Потрапити всередину можна було тільки за попереднім записом по телефону.

Повідомляється, що у салоні цілодобово перебувало від 3 до 6 дівчат з різних областей України віком 20-25 років. Вони працювали "вахтовим способом" - приїздили у Маріуполь на "підробіток", де певний час жили прямо в салоні. У закладі дівчата проходили курс інтимного масажу та навіть отримували "сертифікати". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація