Шкіряк пообіцяв, що силовики не розганятимуть наметове містечко під ВР

Шкіряк пообіцяв, що силовики не розганятимуть наметове містечко під ВР

Фото: Reuters

Але звинуватив активістів "Руху нових сил" і прихильників Міхеіла Саакашвілі у підбурюванні до протистояння з правоохоронцями.

Силовики не будуть здійснювати силою розганяти наметове містечко під Верховною Радою.

Про це написав радник глави МВС Зорян Шкіряк у facebook. 

"Інформація, що розповсюджується в мережі членами проросійської секти "РНС" про буцімто підготовку штурму - це фейк і відверта брехня! Їхня мета подальше сіяння паніки і нагнітання істерії в суспільстві", - заявив він.

Увага! Офіційно! Правоохоронці не будуть здійснювати жодних штурмів і будь-яких силових дій стосовно наметового містечка...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 8 грудня 2017 р.

Але Шкіряк звинуватив активістів "Руху нових сил" і прихильників Міхеіла Саакашвілі у підбурюванні до протистояння з правоохоронцями.

"Але ми їм жодного шансу не дамо! Наші підрозділи будуть діяти виключно в рамках Законів і Конституції, максимально уникаючи загострень і протистоянь. Це чітка базова позиція міністра МВС Аресена Авакова", - наголосив він.

Радник міністра МВС закликав учасників масових акцій не вдаватися до протиправних дій і не брати участь в провокаціях, котрі можуть спровокувати силове протистояння.

Через погіршення здоров’я Михеїл Саакашвілі тимчасово покинув наметове містечко

Через погіршення здоров’я Михеїл Саакашвілі тимчасово покинув наметове містечко

Нагадаємо, ввечері 8 грудня поліція затримала Саакашвілі і відвезла в ізолятор СБУ в Аскольдовому провулку. Генпрокурор Юрій Луценко підкреслив, що зараз плануються слідчі дії і звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу для політика.

Політику закидають сприяння учасникам злочинних організацій. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Джерела ТСН.ua у правоохоронних органах стверджували, що Саакашвілі затримали в квартирі поліцейського Юрія Покиньбороди.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація