Сафарі в центрі столиці: від сьогодні на "Співочому полі" у Києві стартує нова виставка квітів

Сафарі в центрі столиці: від сьогодні на "Співочому полі" у Києві стартує нова виставка квітів

Фото: УНІАН

На території парку діятимуть певні обмеження, пов'язані з карантином.

Від 19 червня 10:00 у Києві на території Печерського ландшафтного парку "Співоче поле" стартує літня виставка квітів під назвою "Квіткове сафарі".

Про це повідомляє у Facebook "Нове Співоче поле".

Зазначається, що цього разу виставка здивує своїми масштабами: об'ємні 3D-фігури диких тварин (серед яких тигри, носороги, ведмеді та інші мешканці південної півкулі) в оточенні квіткових композицій створять панораму справжнього сафарі.

"Усього буде представлено понад 200 тисяч квітів різних видів: петунія, сурфінія, портулак, турецька гвоздика тощо. Ми хотіли створити на території парку справжній куточок дикої природи, для цього поєднали топіарні фігури разом із квітучими композиціями. Сподіваємось, що ця виставка допоможе українцям відволіктися від карантину і поганих новин", – розповідає керівник компанії-оператора Печерського ландшафтного парку Grand Event Денис Погорєлко.

Виставка триватиме з 10:00 до 20:00 без вихідних від 19 червня до 26 липня. Організатори обіцяють відвідувачам яскраві квіткові фотозони для селфі. А також попереджають про те, що на території парку діятимуть певні обмеження, пов'язані з карантином: відвідувачі допускатимуться на територію парку лише у захисній масці, також буде проводитись контроль кількості відвідувачів, що одночасно перебуватимуть на території парку, на центральному вході буде встановлено пункт вимірювання температури та місце для дезінфекції рук.

Нагадаємо, щорічна виставка тюльпанів на "Співочому полі" цього року через карантин пройшла онлайн. Помилуватися квітами не виходячи з дому можна було на офіційній сторінці "Співочого поля" у Facebook або Instagram. 

У чеському національному музеї відкрилась виставка масок, що стали вже символом пандемії

У чеському національному музеї відкрилась виставка масок, що стали вже символом пандемії

Повʼязані теми:

Наступна публікація