Рятувальники загасили велику пожежу в центрі Києва

Жертв і постраждалих немає.

Вдень у понеділок, 8 травня, в центрі столиці загорівся будинок на вулиці Симона Петлюри. Повідомлення про це надійшло рятувальникам о 13:00 годині, повідомляє прес-центр управління ДСНС у Києві.

У 3-поверховій будівлі вогонь охопив 400 кв. метрів площі покрівлі. "Гасіння пожежі ускладнювалось тим, що перекриття будівлі дерев'яне і на момент прибуття перших підрозділів пожежа набула великих розмірів", - повідомили рятувальники. Вони зуміли локалізувати небезпеку о 14:52, а повністю впоралися з вогнем о 15:20.

На місці події працювали 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 36 чоловік особового складу. Врятовано жінку з другого поверху палаючої будівлі. "Внаслідок пожежі пошкоджено конструктивні елементи покрівлі, дерев'яне перекриття між 3 поверхом та покрівлею, меблі. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється. На щастя ніхто не постраждав", - звітують у ДСНС.

Як повідомлялося, раніше вдень відео з місця події оприлюднив у Facebook голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація