Розповсюдження порно: поліція відкрила провадження через роман 8-річної дівчинки і 13-річного блогера

Розповсюдження порно: поліція відкрила провадження через роман 8-річної дівчинки і 13-річного блогера

фото / з соцмереж

Мама дівчинки розповіла, де познайомилась малолітня пара.

Правоохоронці вже допитала матір 8-річної Мілани, яка зображує кохання з 13-річним блогером Павлом. Також правоохоронці відкрили провадження про розповсюдження порнографії у зв’язку з тим, що діти в соціальних мережах оголосили про початок свого роману. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

"За ч.1 ст.301 ККУ (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів — ред.) відкрито кримінальне провадження", — цитує видання слова пресслужби.

Також в пресслужбі зазначили, що мати дівчинки заперечує сексуальні стосунки між дітьми. Як розповіли в поліції, за словами жінки, діти познайомилися на зустрічі з підписниками дівчинки та в такий спосіб вирішили просувати свої соціальні мережі. Діти товаришують, а фото постановочні.

Нагадаємо, у соцмережах здійнявся ґвалт через дітей-блогерів, які зображують кохання. Вони викладають фото і відео, на яких обіймаються, цілуються, зізнаються одне одному в коханні, заковують собі руки ланцюгом і навіть пишуть, що сплять разом.

Одні підписники парою захоплюються, інші - звинувачують батьків у тому, що ті тиражують сексуальний контент своїх дітей. За словами адвокатки Тамари Бугаєць, згідно із чинним законодавством, сексуальні взаємини між дітьми, які мають добровільний характер, не криміналізовані.

З'ясувалось, що дідусем 8-річної киянки Мілани виявився чиновник Верховної Ради Сергій Шумейко. Дівчинка вперше відреагувала на скандал через її роман з 13-річним блогером.

Новини України: у соцмережах здійнявся ґвалт через дітей, які зображують кохання

Новини України: у соцмережах здійнявся ґвалт через дітей, які зображують кохання

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Скандал з блогерами-дітьми Маханець і Пай
Наступна публікація