Розбещував дітей і знімав на відео: у Київській області спіймали педофіла, якому інкримінують 29 злочинів

Розбещував дітей і знімав на відео: у Київській області спіймали педофіла, якому інкримінують 29 злочинів

Насилля над дітьми / Фото: Google

Педофіл піймався, бо загубив телефон із відео.

У Київській області викрили 35-річного педофіла, який вчиняв сексуальне насильство щодо двох хлопчиків і знімав свої розпусні дії на відео. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Виявилося, що ще торік у жовтні перехожий знайшов у одній із вулиць Києва телефон, на якому були відео порнографічного характеру. Гаджет він приніс до правоохоронців, які почали шукати зловмисника. Ним виявився 35-річний житель Кагарлицького району.

Правоохоронці під час обшуків у помешканні зловмисника вилучили ноутбук, мобільний телефон, банківські картки та інші речові докази, які могли б свідчити про причетність чоловіка до зґвалтувань і розбещення дітей.

Усі докази відправили на експертизи. Наразі суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також йому повідомили про підозру у скоєнні 29 злочинів, пов'язаних із зґвалтуванням, сексуальним насиллям і розбещенням неповнолітніх. Йому загрожує 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Львівщині правоохоронці вручили підозру 46 -річному чоловіку, який кривдив неповнолітніх. Шість його жертв уже зважилися написати заяву до поліції. Але насправді їх значно більше. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація