Різке перенесення бойових дій під Київ неможливе – Залужний

Дата публікації
Перегляди
6367
Час на прочитання
1 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Різке перенесення бойових дій під Київ неможливе – Залужний

Валерій Залужний/Facebook

Різке перенесення бойових дій під Київ на сьогодні неможливе, адже оборона укріплюється, а також для захисту столиці створені відповідні угруповання військ.

Найбільша небезпека на сьогодні – ракетні удари.

Про це головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив під час зустрічі з пані послом США в Україні Бріджит Брінк та міністром оборони Олексієм Резніковим 14 липня.

"Потенційна лінія зіткнення сягає понад дві тисячі кілометрів. Зараз інтенсивні бойові дії тривають на сході України в Донецькій і Луганській областях. У лютому-березні бої велися під Києвом. Однак нам вдалося організувати надійну оборону столиці та витіснити ворожі війська", – сказав Залужний.

"Нині ми укріплюємо оборону. Для захисту міста створені відповідні угруповання військ. Тож різке перенесення бойових дій під Київ неможливе. Сьогодні найбільша для нас небезпека – ракетні удари. Проте ми боремося. Збиваємо чималу кількість ракет ворога", – пояснив головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Сергій Грабський заявив, що Київ завжди звучить у погрозах російського керівництва, тож імовірність ракетного удару по столиці завжди зберігається.

Російські засоби пропаганди вперто розганяють тему "втоми світу" від війни

Російські засоби пропаганди вперто розганяють тему "втоми світу" від війни

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація