Рідні шукають уже місяць: у Києві зник чоловік, якого не пустили у метро, бо був без маски

Рідні шукають уже місяць: у Києві зник чоловік, якого не пустили у метро, бо був без маски

Фото з сімейного архіву

Дмитро Волинець має проблеми з пам'яттю.

У Києві зник чоловік поважного віку, який має проблеми з пам'яттю. Рідні шукають зниклого 72-річного Дмитра Волинця вже більше місяця.

Про це ТСН.ua повідомила дочка зниклого Наталія.

Жінка розказала, що її батько зник 13 січня 2021 року.

Востаннє зниклого бачили 13 січня на станції "Академмістечко". За словами Наталії, Дмитра Волинця не пустили у метро, бо був без маски.

Дочка каже, що через проблеми з пам'яттю чоловік погано орієнтується у місті та може пересуватися лише громадським транспортом.

Наталія розказала, що батько останнім часом згадував померлих батьків та казав, що хоче відвідати їхню могилу. Батьки поховані у селі Великі Єрчики Сквирського району Київської області.

Рідні Волинця звернулися по допомогу до поліції та волонтерських пошукових груп.

Фото з сімейного архіву

Прикмети Дмитра Волинця: чоловік повної статури. Сиве волосся, сірі очі, густі брови. Через повноту у чоловіка повільна і трохи огрядна хода. У літнього чоловіка є невелика загальмованість у мові.

Був одягнений у сіру шапку, чорну куртку, під курткою синя спортивна кофта, чорні спортивні штани. Взутий в напівчеревики чорні на замках.

Фото з камер метро на станції "Академмістчко"

Якщо комусь відома будь-яка інформація про зниклого Дмитра Марковича Волинця, рідні просять телефонувати або до поліції за номером "102", або доньці Наталії за номером: 068 777 01 12.

Нагадаємо, у Києві розшукували матір двох дітей, молодший син - ще немовля. Жінка народила його 25 січня.

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація