Проросійський плакат виявили напроти будівлі командування сухопутних військ

Проросійський плакат виявили напроти будівлі командування сухопутних військ

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Столичні комунальники оперативно знімають незаконно розміщені зображення.

Сьогодні, 30 січня, київські комунальники знімають по всьому місту незаконно розміщені проросійські плакати, які активісти виявили вночі.

Як повідомляє кореспондент ТСН, один з таких плакатів вивісили на вулиці Дегтярівській, напроти будівлі командування Сухопутних військ України. Люди, які проходять повз, обурені таким плакатом і схвалюють його демонтаж.

Фото: Фото Наталії Нагорної/ТСН

Комунальники від ночі взялися за демонтаж провокативних банерів і прибрали дев’ять штук. У КМДА закликають повідомляти, якщо побачили таке зображення, за телефоном 044-481-47-21.

У Києві демонтують незаконні проросійські плакати

У Києві демонтують незаконні проросійські плакати

"Оператори зовнішньої реклами не надавали згоду на розміщення подібних сюжетів, тобто провокативні білборди розмістили піратським способом. Правоохоронні органи вже з’ясовують, хто і з якою метою виготовив та розклеїв проросійську рекламу", -  повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Комунальники оперативно прибрали незаконну рекламу, що містила проросійську пропаганду! Вночі співробітники Управління...

Опубліковано Київська міська державна адміністрація - КМДА Середа, 29 січня 2020 р.

Як відомо, борди з зображенням бізнесмена Олега Катющенка та надписом російською мовою "Росія – наш головний стратегічний партнер" активісти побачили на столичних Позняках і одразу викликали поліцію. З’ясувалось, що такі плакати розвісили по всьому місту.

Кореспондент ТСН Наталія Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація