Прорив біля Ocean Plaza. КМДА створила комісію щодо компенсацій постраждалим

Прорив біля Ocean Plaza. КМДА створила комісію щодо компенсацій постраждалим

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Про розміри компенсації поки не говорять.

У Київській міській державній адміністрації створили комісію, яка займатиметься питаннями компенсації постраждалим внаслідок прориву на тепломережі біля Ocean Plaza.

Про це повідомив начальник відділу з експлуатації теплових мереж КП "Київтеплоенерго" Олександр Пилипишин під час брифінгу 15 січня.

За словами комунальника, адміністрація прийматиме звернення від постраждалих, а потм вже вирішуватимуть питання щодо компансації.

"Щодо постраждалих людей, які потрапили під дію гарячої води, то дійсно, на сьогодні комісія створена, і збирається інформація про те, в якому обсязі і яким чином можливо провести компенсацію цим людям. Я думаю, що після звернення цих людей до адміністрації буде прийматися рішення, яким чином компенсувати те, що потрібно", - сказав Пилипишин.

Нагадаємо, ввечері 13 січня у Голосіївському районі столиці на вулиці Антоновича поблизу ТРЦ Оcean Plaza стався прорив тепломагістралі. У приміщення торгового центру одразу хлинув окріп. Магазини затопило, а людей екстрено евакуювали. Повідомлялося про дев'ятьох постраждалих. 14 січня у ДСНС повідомили, що семеро осіб дістали термічні опіки кінцівок та госпіталізовані до лікарні.

Як і ким проводилася евакуація людей в Ocean Plaza – розповідь очевидиці

Як і ким проводилася евакуація людей в Ocean Plaza – розповідь очевидиці

Повʼязані теми:

Наступна публікація