"Пролунав вибух і спалахнула пожежа": у Мережі оприлюднили відео з місця смертельної ДТП у Києві

"Пролунав вибух і спалахнула пожежа": у Мережі оприлюднили відео з місця смертельної ДТП у Києві

Фото: Магнолія-ТВ

Фура знесла відбійник і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з легковиком.

У Києві на Брест-Литовському шосе у ніч проти понеділка, 24 травня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Про це з місця події повідомляє "Магнолія-ТВ".

За попередніми даними, водій вантажівки, який їхав у напрямку метро "Житомирська", не впорався із керуванням та в'їхав у металевий відбійник. 

Фура вилетіла на зустрічну смугу і зіштовхнулася з легковиком. "Від зіткнення легковий автомобіль опинився під тягачем. Після чого пролунав вибух та спалахнула пожежа", - йдеться у повідомленні.

Скільки людей перебувало в салоні легковика - поки невідомо, на місці працюють рятувальники, а також слідчо-оперативна група. Водія фури госпіталізували.

"Біля понівеченого транспорту лежало бездиханне тіло людини. Деякі очевидці припускають, що це пішохід, який перебігав дорогу та потрапив в автотрощу, - додали автори. - Від Дачної до Чайки рух обмежений".

Карколомна автотроща у Києві на Брест-Литовському шосе #НАЖИВО • Смертельна ДТП сталася при виїзді з Києва. На місці знімальна група «Магнолії-ТВ» поспілкувалась з очевидцем. За попередньою інформацією, водій вантажівки їхав у напрямку метро «Житомирська». Кермувальник зніс металевий відбійник та вилетів на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіштовхнувся з легковиком. Від зіткнення легковий автомобіль опинився під тягачем. Після чого пролунав вибух та спалахнула пожежа. До лікарні шпиталізували водія фури. Біля понівеченого транспорту лежало бездихане тіло людини. Деякі очевидці припускають, що це пішохід, який перебігав дорогу та потрапив в автотрощу. Наразі невідомо скільки людей згоріло заживо у легковику. На місці працюють вогнеборці, які приборкують полум’я. Також працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі обставини ДТП. ❗️Від Дачної до Чайки рух обмежений❗️

Опубліковано Телекомпанія "Магнолія-ТВ" Неділя, 23 травня 2021 р.

Раніше у Хмельницькій області внаслідок аварії загинули четверо осіб, а три автомобілі згоріли. За попередньою інформацією, вантажівка DAF з причепом виїхала на смугу зустрічного руху. Там зіткнулася з мікроавтобусом та легковиком. Причіп фури перекинувся і притиснув "Мерседес" і "Опель". Внаслідок зіткнення усі три транспортні засоби зайнялися.

Новини України: у Хмельницькій області лобове зіткнення призвело до загибелі чотирьох людей

Новини України: у Хмельницькій області лобове зіткнення призвело до загибелі чотирьох людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація