Пролунав останній гімн: на Байковому кладовищі у Києві попрощалися із загиблим керівництвом МВС (відео)

Пролунав останній гімн: на Байковому кладовищі у Києві попрощалися із загиблим керівництвом МВС (відео)

Фото: Суспільне мовлення

На кладовищі для керівництва та представників МВС пролунав останній гімн України.

На Байковому кладовищі у Києві попрощалися із міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським та співробітниками МВС, які 18 січня загинули в авіакатастрофі у Броварах.

Про це повідомляють ЗМІ.

На цвинтар прийшло близько сотні людей. Тут для керівництва та представників МВС пролунав останній гімн України. Із загиблими прощалися рідні та близькі. 

Перед цим церемонія прощання із загиблими керівництвом МВС відбулася у Національному центрі "Український дім". Попрощатися із міністром Денисом Монастирський, його першим заступником  Євгенієм Єніном, державним секретарем МВС Юрієм Лубковичем та іншими співробітниками відомства прийшов глава держави Володимир Зеленський разом із першою леді. Президент з дружиною поклали квіти та висловили співчуття родинам загиблих. Траурну церемонію також відвідали голова Офісу президента України Андрій Єрмак, омбудсман Дмитро Лубінець та депутати.

Авіакатастрофа у Броварах

18 січня у Броварах поруч із дитячим садком та будинком розбився вертоліт ДСНС ЕС-225. На борту перебувало керівництво МВС - міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін і державний секретар Юрій Лубкович. Як повідомили у Нацполіції, кількість загиблих — 14 людей, серед них - дитина.

Серед загиблих є одна дитина. Зокрема, загинула мама Олена Пономаренко та маленька МіланаЗ ними сьогодні прощаються у Броварах.

СБУ розслідує три версії: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера, умисне знищення. 

Авіакатастрофа в Броварах: місто в жалобі за жертвами трагедії

Авіакатастрофа в Броварах: місто в жалобі за жертвами трагедії

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація