"Призначено службове розслідування": очільник поліції Києва прокоментував протест під телеканалом "НАШ"

"Призначено службове розслідування": очільник поліції Києва прокоментував протест під телеканалом "НАШ"

Фото: УНІАН

Напередодні близько сотні активістів зібралися під будівлею телеканалу з вимогою його заблокувати.

Усі маніпуляції та провокаційні шоу будуть жорстко присікатися. Так очільник поліції Києва Андрій Крищенко прокоментував учорашній (4 лютого) протест під телеканалом "НАШ" і погрози одного з затриманих вистрибнути з вікна поліційного відділку.

Про це йшлося у сюжеті ТСН.Ранок.

Так, Крищенко пояснює, що поліція діяла в межах чинного законодавства. Напередодні близько сотні активістів зібралися під будівлею телеканалу з вимогою його заблокувати. Вони переконані: "НАШ" працює в інтересах Росії так само, як і вже відімкнені 112, ZIK та NewsOne. Між правоохоронцями та мітингарями виникли сутички.

Чотирьох активістів затримали і доправили до Шевченківського управління поліції. Коли складали адмінпотокол, один із затриманих відчинив вікно, став на підвіконня й почав виголошувати свої вимоги. Після двогодинних переговорів із правоохоронцями він сам зліз із вікна. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактами опору поліції та перешкоджання журналістській діяльності.

"Жодна спроба тиску на поліцію з метою ухвалення будь-якого рішення не дадуть позитивного результату. Поліцейські будуть діяти виключно в рамках чинного законодавства. Мною призначено службове розслідування, але за фактом дій поліцейських, які призвели до цієї надзвичайної події. Їм буде надана оцінка", - наголосив Андрій Крищенко.

Очільник поліції Києва прокоментував протест під телеканалом "НАШ"

Очільник поліції Києва прокоментував протест під телеканалом "НАШ"

Повʼязані теми:

Наступна публікація